Menu

zondag 9 juni: Sneukeltocht 2019

Op zondag 9 juni 2018 vindt de intussen - jawel - reeds 24ste editie van onze grote sneukeltocht plaats. Timing door omstandigheden uitzonderlijk een weekje later dan normaal, maar inhoudelijk uiteraard nog steeds die super fietstocht die je van ons gewoon bent. Zo'n 30 à 35 km doorheen het landelijke, weidse kader van Klein-Sinaai en omgeving. Met op elke stopplaats hapjes en droogjes, en aan het einde van de tocht een heerlijk klassiek etentje ter bekroning van al dat moois.

Zoals de traditie het vereist is de locatie van vertrek en aankomst nog steeds de historische Boudelohoeve (Koebrugstraat 98, Klein-Sinaai). Het aantal deelnemers is beperkt tot maximaal 500 personen. Kostprijs: 15 euro voor volwassenen, 7 euro voor kinderen van 6 tot 12 jaar en gratis voor de kleinsten. Aanmelden tussen 13u en 15u bij de vertrekbalie op de Boudelohoeve waar je dan de routebeschrijving en de diverse vouchers overhandigd krijgt. En daarna: heerlijk fietsen en genieten van de omgeving!

Inschrijven kan ENKEL vooraf en tot uiterlijk 5 juni 2019, en dit zowel via de papieren flyer die je eventueel in je brievenbus gevonden hebt of eenvoudig via de site: <klik hier om in te schrijven>. Merk op dat de inschrijving pas geldig wordt vanaf het moment dat de bijbehorende betaling doorgevoerd is.

Op de dag en de startlocatie zelf kan je niet meer inschrijven!!