Menu

vrijdag 19 t/m zondag 21 juli: 50ste Boudelofeesten

In 1969 werd het Feestcomité van Klein-Sinaai boven de doopvont gehouden, waarbij het zichzelf, na een korte gil bij het ontwaren van het heilige edoch ijskoude vocht, vervolgens met een luide knal op de kaart zette met een mega-party voor het ganse dorp. De Boudelofeesten duurden direct een gans weekend, en werden zeer snel een vaststaand en door iedereen fel gesmaakt feit.

1969 - 2019...

Nu, 50 jaren later, willen wij deze door onze illustere voorgangers opgestarte happening nieuw leven inblazen. Het Feestcomité organiseert dan ook een grootse jubileumeditie in een fikse tent op het Stationsplein in Klein-Sinaai (Koebrugstraat).

Bij deze nodigen wij iedereen - dorpsgenoten zowel als buurdorpers, vrienden en iedereen die van feesten houdt! - uit op onze 50ste Boudelofeesten en wel van vrijdag 19 juli tot en met zondag 20 juli.

Speeches, optredens, stand-up comedy, retrofuif, brunchen, dansen, en uiteraard het klassieke, enige, super gaaibollen! Het weekend heeft voor ieder wel iets in petto. Kijk hieronder voor de details of check de affiche.

VRIJDAG 19 juli 2019

19u30 - Openingsreceptie, waarbij de voorzitter de geschiedenis op zijn onnavolgbare wijze verhaalt. Inkom uiteraard gratis, net als enkele gratis drankbonnen per persoon om de tranen weg te pinken en de goede luim erin te krijgen als voorbereiding voor...

21u00 - optreden van de Toâpe Geraapte, een live coverband die de tent letterlijk en figuurlijk op stelten zal zetten. Inkom gratis! Doorlopend hamburgerkraam ter beschikking van de hongerige fuifnummers.

ZATERDAG 20 juli 2019

14u00 - seniorennamiddag met optreden van The New Blabbers: klik hier voor details.

20u00 - stand-up comedy met de Nonsens Alliantie en de enige echte David Galle. Tickets aan de kassa 8 euro, in voorverkoop 5 euro (te verkrijgen bij Bakkerij Veldeman, café d'Oude Route, Kantoorbenodigdheden Van Hoye of bij de leden van het Feestcomité Klein-Sinaai). Deuren open vanaf 19u. Hou er rekening mee dat tijdens het optreden deuren en tapkranen gesloten blijven!

22u00 - Retrofuif met mystery DJ. Inkom gratis! Retrokleren en -kapsels welkom! Party-mood onontbeerlijk. Tot 03u00. Doorlopend hamburgerkraam om krachten te kunnen blijven opdoen.

ZONDAG 21 juli 2019

10u30 - rijkelijke brunch, tot 14u00. Koud en warm, inclusief ontbijt. Zie verder voor details.

Kaarten voor de brunch zijn enkel in voorverkoop te verkrijgen (we moeten de kok op voorhand zijn instructies kunnen geven) aan de prijs van 20 euro voor volwassenen en 10 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Kindjes onder de 3 jaar eten gratis. Te verkrijgen bij Bakkerij Veldeman, café d'Oude Route, Kantoorbenodigdheden Van Hoye of bij de leden van het Feestcomité Klein-Sinaai, en vóór 16 juli 2019!

15u00 - de traditionele, super gezellige, onweerstaanbare en geanimeerde surprise gaaibolling. Voor jong en oud, ervaren en nieuweling, man, vrouw, X of kind. Inleg 2 euro per speler, ter plaatse. Met 50 euro gratis inleg vanwege het Feestcomité. Ambiance verzekerd en mooie surprises te winnen. Toeschouwen en supporteren is vaneigest gratis.

 

Details voor de brunch van zondagochtend:

ontbijt: assortiment ontbijtkoeken - charcuterie en zoet beleg - assortiment broodjes- spek met eieren

koud/warm: assortiment groenten - tomaat garnaal - gerookte vissoorten - perzik met tonijn – kippenboutjes - gevuld eitje - hespen rolletje met asperge - tomatenroomsoep - tongrolletjes à l’Ostendaise - op Oosterse wijze gemarineerde scampi - varkenswangetjes met brunoise van peertjes - kipfilet in jagerssaus - frietjes en kroketten

Tickets in voorverkoop en vóór 16 juli aan te schaffen; volwassenen: 20 euro, kinderen 3 tot 12 jaar: 10 euro, kinderen jonger dan 3: gratis. Of door overschrijving van het benodigde bedrag op rekening BE28 1030 5466 4420 op naam van vzw Feestcomité Klein-Sinaai en met vermelding van de activiteit en het aantal deelnemers. Dit geldt ook voor de comedy-tickets.

*** DE VOORVERKOOP VOOR DE BRUNCH IS AFGESLOTEN ***

Bijvoorbeeld: "60 EUR = comedy 2x en brunch 2x volw, 1x kind, 1x gratis"

 

Feestcomité Klein-Sinaai geeft er een lap op!  

Jij toch ook?!!