Menu

vrijdag 19 t/m zondag 21 juli: 50ste Boudelofeesten

In 1969 werd het Feestcomité van Klein-Sinaai boven de doopvont gehouden, waarbij het zichzelf, na een korte gil bij het ontwaren van het heilige edoch ijskoude vocht, vervolgens met een luide knal op de kaart zette met een mega-party voor het ganse dorp. De Boudelofeesten duurden direct een gans weekend, en werden zeer snel een vaststaand en door iedereen fel gesmaakt feit.

1969 - 2019...

Nu, 50 jaren later, willen wij deze door onze illustere voorgangers opgestarte happening nieuw leven inblazen. Het Feestcomité organiseert dan ook een grootse jubileumeditie in een fikse tent op het Stationsplein in Klein-Sinaai (Koebrugstraat).

Bij deze nodigen wij iedereen - dorpsgenoten zowel als buurdorpers, vrienden en iedereen die van feesten houdt! - uit op onze 50ste Boudelofeesten en wel van vrijdag 19 juli tot en met zondag 20 juli.

Speeches, optredens, stand-up comedy, retrofuif, brunchen, dansen, en uiteraard het klassieke, enige, super gaaibollen! Het weekend heeft voor ieder wel iets in petto. Kijk hieronder voor de details of check de affiche.

Lees meer

zaterdag 20 juli: Senioren Variéténamiddag!

Ter gelegenheid van het 50jarig jubileum van het Feestcomité van Klein-Sinaai doen we er dit jaar een flinke schep bovenop voor onze gepensioneerden en 60-plussers : de intussen klassieke en immer succesvolle Senioren Variéténamiddag biedt jullie tijdens deze intussen reeds 13de editie een gevarieerde namiddag vol muziek en animatie, gebracht door The New Blabbers.

Deze groep - gesticht in 1969! - laat je totaal uit de bol gaan met schlagers en hits uit de "oude" doos. Luidkeels meezingen en de benen al dan niet fluks uitslaan is hierbij zeer aangewezen. (https://www.thenewblabbers.be/)

Tijdens de pauze worden jullie door het Feestcomité gratis koffiekoeken met koffie aangeboden. Andere dranken zijn te verkrijgen tegen betaling. 

Schrijf je dus in en kom op zaterdag 20 juli 2019 mee swingen in de TENT op het Stationsplein (Koebrugstraat, Klein-Sinaai)! De namiddag vangt aan om 14u en zal duren tot ongeveer 17u30. Deuren open om 13u30.

Voor gepensioneerden en 60-plussers uit Klein-Sinaai is dit volledig gratis. Maar ook gepensioneerden en 60-plussers niet woonachtig te Klein-Sinaai zijn zéér welkom mits betaling van een zeer symbolische 4,- EUR.
 

 

De inschrijvingen worden verwacht ten laatste tegen 16 juli 2019 bij onze voorzitter Chris Verschraege  - Merlanstraat  22, tel. 09 346 97 80.

Inschrijven kan via onderstaande inschrijvingsstrook, of door overschrijving van het benodigde bedrag op rekening BE28 1030 5466 4420 op naam van vzw Feestcomité Klein-Sinaai en met vermelding van de activiteit en het aantal deelnemers: bijvoorbeeld "Senioren, 2 personen".

 

 

Lees meer