Menu

vrijdag 19 t/m zondag 21 juli: 50ste Boudelofeesten

In 1969 werd het Feestcomité van Klein-Sinaai boven de doopvont gehouden, waarbij het zichzelf, na een korte gil bij het ontwaren van het heilige edoch ijskoude vocht, vervolgens met een luide knal op de kaart zette met een mega-party voor het ganse dorp. De Boudelofeesten duurden direct een gans weekend, en werden zeer snel een vaststaand en door iedereen fel gesmaakt feit.

1969 - 2019...

Nu, 50 jaren later, willen wij deze door onze illustere voorgangers opgestarte happening nieuw leven inblazen. Het Feestcomité organiseert dan ook een grootse jubileumeditie in een fikse tent op het Stationsplein in Klein-Sinaai (Koebrugstraat).

Bij deze nodigen wij iedereen - dorpsgenoten zowel als buurdorpers, vrienden en iedereen die van feesten houdt! - uit op onze 50ste Boudelofeesten en wel van vrijdag 19 juli tot en met zondag 20 juli.

Speeches, optredens, stand-up comedy, retrofuif, brunchen, dansen, en uiteraard het klassieke, enige, super gaaibollen! Het weekend heeft voor ieder wel iets in petto. Kijk hieronder voor de details of check de affiche.

Lees meer